BINE ATI VENIT

Attention: open in a new window. Print

asko headquarters Schwoich / Kufstein © asko group © asko group

Asko group este un broker european de asigurari independent. Punctul nostru forte este elaborarea si asistenta conceptelor moderne de asigurare avand profilul de baza in domeniul transportului si al logisticii.

 

Ne bucuram pentru alegerea facuta de a va informa despre societatea noastra si produsele pe care le oferim. Acordati-ne cateva minute si navigati putin prin oferta noastra de pe internet.

 

Daca aveti sugestii, recomandari sau intrebari, ne bucuram si asteptam un e-mail la: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Echipa asko

 

Aici puteti descarca brosura companiei noastre!

 

 

Companie

Attention: open in a new window. Print

Companie - Despre noi © asko group

Despre noi

Asko group ofera protectie in domeniul transportului. In acest sens suntem un partener al transportatorilor, transportatorilor de marfa si de asemenea al logisticii.

mai mult ...

 

Produse

Attention: open in a new window. Print

Produse - Conceptele noastre de asigurare © asko group

Conceptele noastre de asigurare

Sa stabilim impreuna cu Dumneavoastra riscurile companiei Dumneavoastra, sa punem la dispozitie solutii individuale adaptate necesitatilor si sa le plasam pe pietele internationale luand in considerare circumstantele economice. Consideram toate acestea ca fiind sarcina noastra.

mai mult ...