News

Incheiati asigurare CARGO, online!

...consecintă a pandemiei COVID-19, vrem să vă spunem cateva cuvinte.

joi, 09 aprilie 2020

Experiența din ultimele săptămâni ne-a arătat încă o dată, foarte clar, în ce ramură de afaceri extraordinară ne desfasuram activitatea in calitate de Broker de Asigurări!

De ce spunem acest lucru?

Clientii noștri din domeniul transporturilor au reușit să mențină lanțul de aprovizionare functional. Dar cât de bine au reușit acest lucru! Până în prezent nu au existat blocaje de livrare in magazinele alimentare și nimeni nu se poate plânge în acest sens. Toate mărfurile au putut fi găsite pe rafturile supermarketurilor. Poate ca a fost dificil, în doar cateva zile, să obținem ce aveam nevoie si acest lucru din cauza cumpărăturilor excesive cauzate de panică.

 

Noi - Asko Assekuranz Romania - dorim să profităm de ocazie pentru a mulțumi din suflet tuturor celor care au făcut ca viata sa fie posibilă si durabila, in conditiile de izolare acasă. Multumiri tuturor proprietarilor si managerilor care nu au renunțat, dispecerilor - a căror obișnuită tensiune a fost si mai ridicata, tuturor depozitarilor-logisticienilor, făcând o performanță extraordinară și bineinteles șoferilor, care au condus în circumstanțe dificile pentru a menține totul în viață. Vă mulțumim tuturor! Iar celor carora afacerile au fost nevoite sa ia o pauza, le multumim in egala masură si le transmitem toate gandurile bune – transportul nu va inceta niciodată. Suntem foarte recunoscători să lucrăm în acest domeniu, fiind o mică parte rotativă într-o mașinărie care mentine economia functională.

 

Vă rugăm să continuați să rămâneți flexibili și versatili, păstrand speranta si increderea, pentru ca afacerile si economia vor avea nevoie de dumneavoastră!

 

Noi ramanem disponibili, cu placere, pentru orice informatie si solicitare ati putea avea.

 

Toate gandurile bune,

Alin Dicu