Evenimente

Incheiati asigurare CARGO, online!

Primul seminar Asko Academy in Romania

2017

In 12.09.2017 a avut loc primul seminar Asko Academy in Romania.

in 12.09.2017 la ora 18:00 a avut loc primul seminar Asko Academy in Romania. 

80 de oaspeti din industria transporturilor au fost intampinati de colegii nostri. S-au inmanat mici cadouri de bun venit si bauturi racoritoare pentru o seara captivanta  plina de discursuri interesante. 

Manager-ul biroului din Timisoara, Domnul Alin Dicu (in centrul pozei) a deschis seara cu o prezentare a grupului Asko, precum si a produselor companiei care sunt disponibile pe piata din Romania. El i-a prezentat pe ceilalti vorbitori, domnul Decebal Popescu, CEO al firmei CARTRANS (in stanga), precum si domnul Serban Mota,  responsabil de prelucrarea daunelor CMR in cadrul firmei noastre (in dreapta). A urmat prezentarea, de catre Domnul Alin Dicu, a materialului cu titlul “Raspunderea carausului in contractul de transport de marfuri”

In cadrul intalnirii au fost prezentate multe exemple de daune interesante de catre domnul Alin Dicu, iar domnul  Popescu a adus completari din punctul de vedere al companiei de transport, in timp ce domnul Mota a dezbatut situatia juridica. Bineînțeles, acest lucru a dat naștere la numeroase întrebări din partea invitatilor,  care au fost dezbatute. 

Ulterior Asko a invitat participantii să se întâlnească la un bufet minunat.

Pe lângă întrebările de specialitate privind asigurarea CMR, au fost abordate și discutate si alte teme. Alaturi de colegii noștri din Germania și Austria am oferit raspunsuri competente la intrebarile invitatilor.

Suntem încântați să vă invităm la Academia Asko editia a doua, în 2018.

Data exactă va fi anunțată in curand.