Despre noi

Incheiati asigurare CARGO, online!

Despre noi

Asko group ofera protectie in domeniul transportului. In acest sens suntem un partener al expeditorilor, transportatorilor de marfa si de asemenea al logisticii.

Vizualizati Video

Ne prezentam: Video ASKO

Etica companiei
Etica companiei noastre inseamna abordarea privilegiata a nevoilor clientului avand calitatea de consultant si actionam in interesul clientului. Angajamentul si competenta noastra profesionala sunt de la sine intelese la fel ca si permanenta actualizare a conceptului de asigurare.
Consultanta
La inceputul unei colaborari se face o analiza detaliata a riscurilor existente si o consiliere amanuntita despre ce este posibil si ce este necesar. Increderea clientului este indispensabila, deoarece numai cunoscand problemele sale, putem sa le solutionam impreuna.
Concepte de asigurare elaborate conform necesitatilor
Datorita softului modern creat special pentru compania noastra, putem satisface si cerinte individuale ale clientilor nostri cu privire la conceptele de analiza a riscurilor care se doresc acoperite. Conform standardului nostru oferim statistici explicite, care ii dau antreprenorului posibilitatea de a percepe in timp util si concret tenditele negative in domeniul daunelor.
Asistenta
Daca pentru multi odata cu incheierea contractului de asigurare munca lor este finalizata, pentru noi munca incepe in acest moment. In calitate de consultant preluam noi insine in cea mai mare parte documentatia politelor, ne ocupam de imbunatatirea continua si de adaptarea acestora la cerintele pietei, negociem cu societatile de asigurare la nivel european si comunicam clientului posibilele alternative.
Regularizare rapida a daunelor
Reglementarea rapida a daunelor va fi facuta in totalitate de catre noi, deoarece in baza imputernicilor noastre ne ocupam personal de daune. Clientii nostri au astfel siguranta ca vor avea permanent numai un singur partener de discutii cu privire la doleantele lor.
Performanta datorita angajamentului
Cea mai importanta piatra de temelie a companiei noastre sunt angajatii nostri, al caror angajament corelat cu simtul responsabilitatii fata de client face posibila o inalta performanta.

Cu placere va oferim consultanta si personal!

Contactati-ne acum.