Evenimente

Incheiati asigurare CARGO, online!

Al cincilea seminar Asko Akedemie in Slovenia

2017

In 22.09.2017 a avut loc al cincilea seminar Asko Academy in Slovenia.

Cu ocazia celei de-a cincea aniversări a asko MZP d.o.o.o. in Slovenia, s-a organizat  în acest an a cincea academie asko.

Pe 22.09.2017, la ora 17:00, oaspeții noștri au sosit în frumosul castel Grad Jablje lângă Ljubljana.
Aproximativ 180 de persoane din lumea transporturilor au acceptat invitația noastră și au fost întâmpinate cu cafea și Prosecco.
La ora 18.00, a început seria de prezentari a celei de-a cincea academii asko.

Într-o prezentare de 15 minute, managerul de sucursală al asko MZP d.o.o., domnul Damjan Jancec, a prezentat profilul companiei și gama de servicii ale asko International în general, și a asko MZP d.o.o. în special. În următoarele 45 de minute, avocatul Dna Nina Fijavz Sirc a vorbit despre  inovații privind dreptul muncii, care au o importanță deosebită pentru transportatorii rutieri. Expertul în daune auto Ales Griparic a explicat în prezentarea sa problemele legate de accidentele rutiere din Italia.

Ulterior, avocatul Stravs a vorbit pe tema legii transporturilor.
În jurul orei 20:45, domnul Damjan Jancec a încheiat seria de prezentari cu un discurs, iar întreaga echipă ASKO a mulțumit pentru atenție, după care oaspeții au fost invitați în mod tradițional să ia masa cu acompaniament muzical.
Ca întotdeauna, a apărut ocazia de a face schimb de opinii, iar o delegație de 4 persoane a asko Austria a contribuit activ la răspunsul la numeroasele întrebări tehnice.

După ce tortul a fost tăiat la miezul nopții, petrecerea a tinut până dimineața.
Mulțumim tuturor celor care au petrecut această zi de neuitat împreună cu noi și așteptăm cu nerăbdare următoarea academie asko.

Data va fi anuntata din timp.