Evenimente

Incheiati asigurare CARGO, online!

Targ pentru utilaje pentru industria minieră și construcții la superlativ

2019

Vizita la targul Bauma din München din data de 10.04.2019

In data de 10 aprilie 2019, 3 angajați Asko au vizitat cel mai mare târg comercial din lume pentru sectorul construcțiilor: bauma din München.

Cateva informatii in aceasta privinta:

  • aproximativ 3.700 de expozanti din 63 de tari
  • o creștere deosebit de puternică a vizitatorilor din strainatate
  • Expozanti: oferte bune si comenzi complete 

Cu peste 620.000 de vizitatori din mai mult de 200 de țări, bauma 2019, cel mai mare târg comercial mondial pentru utilaje de construcții, mașini pentru materiale de construcții, echipamente miniere, vehicule - și echipamente de constructii, a obținut cel mai bun rezultat al istoriei sale de 65 de ani.

Avand in vedere participarea grupului Asko, la cel mai mare targ de transport logistica din München, ca si expozant, s-a decis vizitarea bauma.

Numărul enorm de companii diferite din întreaga lume era la fel de impresionant ca și utilajele proeminente expuse.

Târgul a oferit o platformă foarte bună pentru a ne întâlni din nou cu clienții existenți pentru a schimba opinii cu privire la ultimele evoluții de pe piețele de utilaje și de asigurări.De asemenea au fost purtate discutii cu potentiali clienti pe o gamă largă de subiecte speciale, cum ar fi asigurarea utilajelor, asigurarea de răspundere civilă / transport, asigurarea de răspundere civilă și altele.

In special in privinta subiectului asigurarii utilajelor si  domeniul de acoperire din conceptul special Asko s-au interesat atat vizitatorii cat si expozantii bine cunoscuti deopotriva.