News

Incheiati asigurare CARGO, online!

Important de stiut pentru asiguratii RCA City Insurance

luni, 20 septembrie 2021

In masura in care politele RCA nu sunt denuntate de asigurat, politele emise la City Insurance raman valabile!
 

In masura in care politele RCA nu sunt denuntate de asigurat, politele emise la City Insurance raman valabile sub urmatoarele rezerve: 


Conform legislatiei, despăgubirile pentru vătămări corporale și deces sunt în limita a 6,07 milioane de euro, în timp ce pentru daunele materiale, limita de despăgubiri este în prezent de 1,22 milioane de euro. In cazul falimentului aceste limite nu mai pot fi garantate nici de polita existenta la City Insurance si nici de FGA ( Fondul de Garantare )


Expunerea la risc este foarte ridicata pentru ca FGA ( Fondul de Garantare ) nu poate acorda mai mult de 450.000 de lei pe creditor de asigurare. Polita RCA emisa la City Insurance va putea acoperi daune de maxim 90.000 de euro. Toate daunele ce depasesc suma de 90.000 de euro intra in sarcina si obligatia asiguratului vinovat de producerea accidentului.


Asiguratii City Insurance trebuie să știe ca posesia unei polite RCA nu exonereaza de raspunderea faptei.

Pot fi emise alte polite RCA la un alt asigurator pentru a beneficia de protectie completa, indiferent ca sunt sau nu denuntate politele emise de City Insurance.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii si consultanta!