Kasko zavarovanje pri strojni okvari

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Prednosti proizvodov Kasko zavarovanje pri strojni okvari

sozavarovanje internih poslovnih škod;

povračilo stroškov odstranitve poškodovanih naprav in stroškov njihovega prevoza tudi v primeru totalne škode;

zavarovalno kritje za posebne nevarnosti, kot so gradbišča na vodi, dela v tunelih in pod zemljo ali tudi občasno in komercialno dajanje v najem;

sozavarovanje priključkov in delov pribora kot npr. udarnih vrtalnikov, zabijačev in grabil.

Pošlji povpraševanje

Varujemo.

Podjetja z visokokakovostnimi stacionarnimi stroji, kot so CNC-stroji, stroji za obdelavo, tiskanje ali obdelavo lesa, ter podjetja z mobilno ali prenosno opremo, kot so bagri, viličarji, goseničarji in žerjavi, imajo v lasti pomembno premoženje podjetja.

Zato te naprave in stroji ne potrebujejo samo optimalnega vzdrževanja in nege, ampak tudi celovito zavarovalno kritje. Zlasti mobilne naprave so predvsem zaradi mobilnosti izpostavljene številnim nevarnostim.

Ponujamo.

S kasko zavarovanjem za strojno okvaro se zavarujete pred finančnimi izgubami v primeru škode, zlasti pri materialni škodi zaradi napak pri delovanju in zaradi malomarnosti, ravnanja tretjih oseb, načrtovanja, materialnih ali izvedbenih napak, okvare merilnih, nadzornih ali varnostnih naprav ter pomanjkanja maziva, vode ali olja. Poleg tega je premoženjska škoda zavarovana tako zaradi naravnih sil kot tudi zaradi izgube in kraje.

Izvajamo.

V okviru naših posebnih konceptov se lahko že tako obsežno zavarovalno kritje razširi tako, da vključuje posebne nevarnosti, kot so vodogradnja, tuneliranje in podzemno delo ter občasni in komercialni najem. Prav tako se lahko sozavarujejo tudi sestavni in dodatni deli, kot so pnevmatični vrtalniki, nabijači in grabeži. S prilagodljivo odbitno franšizo se lahko zavarovalna premija prilagodi osebnim potrebam. Obstaja tudi možnost vključitve GAP-kritja ali razlike v lizingu, da bi v celoti pokrili financirano tveganje.

Vprašalnik

Z veseljem vam svetujemo tudi osebno!

Vzpostavite sedaj kontakt z nami.