Dogodki

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Sejem rudarskih in gradbenih strojev v superlativih

2019

Obisk sejma bauma v Münchnu dne 10.04.2019

Nekaj dejstev:

  • okoli  3.700 razstavljalcev iz 63 držav
  • izredno močen porast obiskovalcev iz čezmorskih držav
  • Razstavljalci: Dobri posli in polne knjige naročil

Z več kot 620.000 obiskovalci iz več kot 200 držav je bauma 2019, vodilni svetovni sejem gradbenih strojev, strojev za gradbene materiale, rudarskih strojev, gradbenih vozil in opreme, dosegel najboljši rezultat v svoji 65-letni zgodovini.

Potem ko se je skupina asko v začetku junija predstavila  kot razstavljalec na odmevnem sejmu Transport Logistic, prav tako v Münchnu, se je odločila, da sejem bauma obišče kot obiskovalec.

Ogromno število različnih podjetij iz vsega sveta je bilo prav tako impresivno, kot so bili razstavljeni, zelo visoki, stroji.

Sejem je ponudil zelo dobro platformo za ponovno srečanje z obstoječimi strankami in izmenjavo mnenj o najnovejšem razvoju na področju gradbenih strojev in zavarovalnih trgov. Opravljeno je bilo tudi veliko pogovorov s potencialnimi zainteresiranimi strankami o številnih posebnih temah, kot so kasko strojev,  zavarovanje transportne, prevozniške odgovornosti, zavarovanje odgovornosti iz dejavnosti in druga področja.

Obiskovalci in priznani razstavljalci so bili še posebej zainteresirani glede teme zavarovanja strojev in pripadajoč obseg pokritosti s posebnim konceptom aska.