Zavarovanje odgovornosti špediterjev

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Prednosti proizvodov Zavarovanje odgovornosti špediterjev

kritje po vsem svetu z individualnimi kritji v višini najmanj 2,5 mio. EUR za posamezen škodni dogodek;

transportno dodatno zavarovanje „all risks“ k potrdilom o zavarovanju SVS/RVS;

sozavarovanje odgovornosti za dokumente (TBL, FBL, House-BL, AWB, HAWB);

sozavarovanje carinskih zahtevkov.

Pošlji povpraševanje

Varujemo.

Področja dejavnosti mednarodno delujočega špediterja so številna in rezultat je široka paleta zakonskih in pogodbenih določb o odgovornosti. Za vas napravimo celovito analizo tveganja in vam na podlagi tega po meri izdelamo zavarovalno kritje od A do Ž.

Ponujamo.

Pomembna poslovna podlaga za špediterje so splošni in posebni pogoji, ki dopolnjujejo, razširjajo ali celo omejujejo določbe o odgovornosti. Načeloma tako zavarovalno kritje vključuje tudi odgovornost po splošnih pogojih avstrijskih špediterjev (AÖSp) kot tudi odgovornost v skladu z nacionalnimi predpisi in običajnimi pogoji poslovanja v vseh evropskih državah. Poleg tega lahko na zahtevo zavarujemo tudi druge posebne in individualno dogovorjene pogoje.

Izvajamo.

Za mednarodne špedicijske družbe ni nobenih državnih meja. Zato naše zavarovanje odgovornosti špediterjev krije tudi odgovornost po vsem svetu. Razpoložljiva zavarovalna vsota je odvisna od posameznih zahtev, vendar znaša najmanj 2,5 milijona EUR na zahtevek. Obseg nalog špediterja je obsežen, prav tako pa so zapletena tudi tveganja za odgovornost. Zato naš koncept kritja vključuje tudi sozavarovanje dokumentarne odgovornosti (TBL, FBL, BL, AWB, HAWB) ter sozavarovanje zahtevkov za carinsko škodo.

Vprašalnik

Z veseljem vam svetujemo tudi osebno!

Vzpostavite sedaj kontakt z nami.