Zavarovanje pretovora blaga v skladišču

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Prednosti proizvodov Zavarovanje pretovora blaga v skladišču

zavarovanje ‘‘na prvo tveganje‘‘ (zavarovatelj prevzame stroške do dogovorjene vsote),

zavarovanje za blago vseh vrst brez konkretnega poimenovanja,

individualna kritja,

možnost zavarovanja lokacij skladišč po vsej Evropi.

Pošlji povpraševanje

Varujemo.

Zavarovanje odgovornosti skladiščnika, ki je sozavarovana kot del zavarovanja odgovornosti špediterja, krije samo neposredno povzročeno škodo, ne glede na to, kateri standardi odgovornosti veljajo ali so bili dogovorjeni z naročnikom. Naše zavarovanje pri pretovarjanju blaga v skladišču je namenjeno špediterjem, ki upravljajo lastna skladišča in hranijo blago v transportne namene.

Ponujamo.

Zavarovanje pri pretovarjanju blaga v skladišču zato ponuja dodatno zavarovalno kritje, tako da v primeru škode z naročnikom ni treba opraviti neprijetne razprave o obveznosti plačila odškodnine. Naše zavarovanje pri pretovarjanju blaga v skladišču zato zagotavlja dodatno zavarovalno kritje za špediterja in njegove stranke. Kritje ima zaščitni znak, kar je posledično dodana vrednost v razmerju s strankami.

Izvajamo.

Gre za kritje ob prvem tveganju, ne da bi omenili določene razrede blaga. To je novost pri premoženjskem zavarovanju, ker to v bistvu zahteva posebno vrednost zavarovanja in natančno specifikacijo vrste blaga. Zavarovalno kritje velja za klasična tveganja premoženja, torej za požar, krajo z vandalizmom po vlomu, poplave, nevihte in točo. Zaradi narave prvotnega zavarovalnega kritja zavarovalnica ne ugovarja nezavarovanju do posamezno dogovorjene zavarovalne vsote. Zavarovalno kritje je na voljo za skladišča po vsej Evropi.

Vprašalnik

Z veseljem vam svetujemo tudi osebno!

Vzpostavite sedaj kontakt z nami.