Zavarovanje prevoza blaga

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Prednosti proizvodov Zavarovanje prevoza blaga

zavarovanje po vsem svetu za blago vseh vrst na podlagi „all risks“ za škodo na blagu in tudi za posledične premoženjske škode in premoženjske škode ‘‘od vrat do vrat‘‘;

individualno oblikovanje pogodb v obliki okvirnih pogodb ali posameznih kritij;

mreža izvedencev po vsem svetu za ogled škode in nadzorovanje prevozov;

ONLINE rešitev za takojšnjo spletno sklenitev zavarovanj prevoza blaga.

Pošlji povpraševanje

Varujemo.

Zavarovanje prevoza blaga – znano tudi kot zavarovanje »all risks« – ponuja celovito zavarovalno zaščito za prevoz blaga od vrat do vrat na podlagi tržne vrednosti blaga. Zlasti za visokokakovostno ali proizvodno intenzivno blago je to zavarovalno kritje bistvenega pomena, ker pošiljatelju v okviru določb o obveznem tovornem pravu v primeru škode nastane vrzel med dejansko nastalo škodo in zneskom, za katerega odgovarja prevozno podjetje (prevoznik ali špediter) v okviru svoje odgovornosti. Zavarovanje prevoza blaga varuje pred tem tveganjem ne samo za materialno škodo, temveč tudi z razširjenimi oblikami kritja za posledične in finančne izgube, ki so potrebne zlasti v času dostave v zadnjem trenutku oz. »just in time«.

Ponujamo.

Ponujamo transportne splošne police za velike pošiljatelje, ki so prilagojene posameznim situacijam tveganja podjetja, ter okvirne police za posamezne pošiljatelje, prevoznike in špediterje, s katerimi je mogoče določiti posamezno kritje po potrebi.

Izvajamo.

Zaradi svoje dolžnosti skrbnega ravnanja so zlasti prevozniki in špediterji dolžni svetovati naročniku o sklenitvi zavarovanja za prevoz blaga, da bi se izognili kakršnim koli negativnim vplivom na odnose s strankami v primeru škode. Skupina asko kot posebnost ponuja sklenitev zavarovanja prevoza blaga za posamezna tveganja z uporabo ONLINE sistema. Zavarovanje po vsem svetu lahko pokrivamo prek internetne platforme pod posameznimi pogoji 24 ur na dan, sedem dni v tednu.

Vprašalnik

Z veseljem vam svetujemo tudi osebno!

Vzpostavite sedaj kontakt z nami.