Kombinirano zavarovanje za gradbeno in popoldansko gradbeno dejavnost

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Prednosti proizvodov Kombinirano zavarovanje za gradbeno in popoldansko gradbeno dejavnost

zavarovanje za tveganje v zvezi z odgovornostjo in za transportna tveganja v eni sami zavarovalni pogodbi;

individualna kritja za vsako področje tveganja;

za sozavarovane veljajo garancijski zahtevki v zvezi z odgovornostjo iz delovnih pogodb pri naročilih za delo z žerjavi in s težkimi tovori;

kritje vseh tveganj „all risks“ za prevoz blaga za lastne potrebe.

Pošlji povpraševanje

Varujemo.

Zlasti za gradbeno in popoldansko gradbeno dejavnost je značilnih veliko različnih dejavnosti. Včasih je treba prevažati lastne gradbene stroje na gradbišče. Naslednjič bo treba po naročilu gradbenega podjetja prevažati gradbeni kontejner. Če je na vozilu nameščen žerjav, je običajno, da se opravljajo različna dvigovanja gradbenih materialov. Očitno je, da se ta panoga osredotoča na lastne interese in odgovornosti. Z našim kombiniranim zavarovanjem lahko v eni sami zavarovalni pogodbi predstavimo ustrezno zavarovalno kritje.

Ponujamo.

Na eni strani ponuja kombinirano zavarovanje kritje odgovornosti, ki izhaja iz pogodb o prevozu blaga z vozili, kot je znano iz zavarovanja odgovornosti prevoznikov. Poleg tega je sozavarovana odgovornost za plačane naloge z žerjavom in težke tovorne naloge, kjer gre za prevoz in dvig blaga. V okviru kritja gradbenih del je zavarovan tudi prevoz blaga, zlasti gradbene opreme in gradbenega materiala za lastne gospodarske namene z lastnimi vozili.

Izvajamo.

Za vsako območje tveganja so na voljo posamezni zneski za kritje. V primeru naročila žerjavov in težkih tovorov se garancijski zahtevki, ki temeljijo na pogodbeni odgovornosti, nanašajo tudi na urejeno grobo montažo ali demontažo. Za prevoz blaga za lastne potrebe zagotavlja kritje »all risks« optimalno zavarovalno kritje tudi med prevozom.

Vprašalnik

Z veseljem vam svetujemo tudi osebno!

Vzpostavite sedaj kontakt z nami.