Zavarovanje splošne avtomobilske odogovornosti

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Prednosti proizvodov Zavarovanje splošne avtomobilske odogovornosti

profesionalna primerjava produkta in cene,

kritja spošne avtomobilske odgovornosti pri uporabi motornih vozil v vseh evropskih državah,

urejanje škodnih zahtevkov tretjih oseb,

upravljanje tveganja (Risk Management).

Pošlji povpraševanje

Varujemo.

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti imetnika in voznika vozila varuje pred zakonskimi zahtevki za odgovornost tretjih oseb, če je vozilo povzročilo škodo. V primeru zahtevkov za odgovornost, tako imenovanih terjatev do tretjih oseb, je za skupino Asko kot specializiranega posrednika pomembno podpirati naše stranke pri obravnavanju takšne škode v okviru naših zmožnosti.

Ponujamo.

V veliki meri je standardizirano zavarovanje odgovornosti zaradi pomanjkanja predpisov EU trenutno še vedno omejeno na posamezne nacionalne trge. Kljub temu pa je pomembno tudi, da primerjamo in analiziramo razlike ne le na stroškovni ravni, ampak tudi v smislu kritja. Ker lahko trajno nizki škodni dogodki privedejo do zmanjšanja premij, je pomembno spremljati te dogodke in sprejeti preventivne ukrepe. To je tema, ki se ji mora posrednik posvetiti. Na podlagi programske opreme za obdelavo škode se lahko na primer določijo vozniki, ki povzročajo nesorazmerno veliko število nesreč, ali časi in razdalje, povezani z nesrečami.

Izvajamo.

Ponujamo mednarodne flotne koncepte ali posamezne avtomobilske odgovornosti v vseh evropskih državah. Vaša prednost je, da dobite storitev iz enega vira za vse lokacije.

Vprašalnik

Z veseljem vam svetujemo tudi osebno!

Vzpostavite sedaj kontakt z nami.