Kasko zavarovanje za vlečene polpriklopnike TRUCK + TRAILER

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Prednosti proizvodov Kasko zavarovanje za vlečene polpriklopnike TRUCK + TRAILER

popolno zavarovanje za polpriklopnike tretjih oseb oz. zamenljive polpriklopnike;

zavarovalno kritje velja že pri prevzemu polpriklopnika tretjih oseb;

minimalni administrativni stroški zaradi uvrščanja na podlagi navedbe registrske tablice vlečnega vozila za polpriklopnik;

zavarovanje velja na geografskem prostoru Evrope vključno s Turčijo.

Pošlji povpraševanje

Varujemo.

V transportni industriji je običajno, da prevozniki od naročnika prejmejo v uporabo polpriklopnike, ki pa na splošno nimajo kasko zavarovanja. Tveganje škode na polpriklopniku tretje osebe in s tem povezane odškodninske zahtevke naročnika tako krije prevoznik sam. Kasko zavarovanje TRUCK + TRAILER v tem primeru krije celotno zavarovalno kritje.

Ponujamo.

Obseg kritja, ki je pojasnjen v kasko zavarovanju TRUCK + TRAILER, se uporablja tudi za polpriklopnike tretjih oseb. Zavarovalno kritje se začne takoj, ko se tuja enota prevzame. To velja tudi v primeru, če je polpriklopnik že naložen ali pa je treba najprej opraviti pot s praznim polpriklopnikom do naslednje točke nakladanja.

Izvajamo.

Pri uporabi polpriklopnikov, ki se neprestano menjujejo, bi prijava zadevne uradne registrske tablice pomenila velik upravni izdatek. Zato se temu odpovedujemo. Namesto tega je dovolj prijava uradne registrske tablice vlečnega vozila, ki mora biti zavarovano s kasko zavarovanjem TRUCK + TRAILER.

Vprašalnik

Z veseljem vam svetujemo tudi osebno!

Vzpostavite sedaj kontakt z nami.