O nas

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

O nas

Asko skupina ponuja individualno zavarovalno kritje za vse vidike prevoza. V tem smislu se vidimo kot partner špediterjev, prevoznikov in seveda ladjarske industrije.

Oglejte si predstavitveni video

Mi se predstavimo: asko predstavitveni video

Poslovna kultura
Naša poslovna kultura temelji na dajanju prednosti strankam in njihovim potrebam ter delovanju kot resničnemu ponudniku storitev v interesu strank. Angažma in strokovna podkovanost sta pri tem prav tako samoumevna kot tudi stalno posodabljanje zavarovalnega koncepta v skladu s potrebami.
Svetovanje
Ob začetku sodelovanja opravimo obsežno analizo obstoječih tveganj in izčrpno svetovanje o možnem in potrebnem. Pri tem smo odvisni od zaupanja stranke, saj lahko težave rešimo samo, če jih poznamo.
Zavarovalni koncepti po meri
S pomočjo sodobne, posebej za nas programirane programske opreme lahko uresničimo individualne potrebe strank glede želenih konceptov analize škode. Standardno ponujamo informativne statistike, ki podjetju omogočajo hitro in konkretno prepoznavanje negativnih trendov pri obremenitvi s škodami.
Oskrba
Čeprav je za mnoge delo opravljeno s sklenitvijo zavarovalne pogodbe, se za nas na tem mestu šele začenja. Kot ponudnik obsežnih storitev večinoma prevzamemo dokumentiranje polic, skrbimo za njihovo stalno izboljševanje in prilagajanje stanju trga, se pogajamo z zavarovalnimi družbami na evropski ravni in stranki poročamo o možnih alternativah.
Hitra regulacija škode
Obdelava škod v celoti poteka v našem podjetju in v okviru naših obsežnih pooblastil reguliramo sami škodne primere. Zato imajo naše stranke za svoje potrebe vselej le eno kontaktno osebo.
Storitev z zavzetostjo
Najpomembnejši element v našem podjetju predstavljajo zaposleni, katerih zavzetost in občutek odgovornosti do strank omogočata jasen dodatek našim storitvam.

Z veseljem vam svetujemo tudi osebno!

Vzpostavite sedaj kontakt z nami.