Kasko zavarovanje TRUCK + TRAILER

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Prednosti proizvodov Kasko zavarovanje TRUCK + TRAILER

zavarovanje po vsej Evropi vključno s Turčijo na podlagi „all risks“,

kritje velja tudi v primeru tako imenovanih lastnih škod,

možna vključitev kritja GAP oz. kritja za razliko do poplačila leasinga,

sozavarovanje škod zaradi zaviranja, obratovanja in loma brez podlimita.

Pošlji povpraševanje

Varujemo.

Kasko zavarovanje, ki je znano na zavarovalnem trgu, ponuja zavarovalno kritje pred posameznimi nevarnostmi, kot so požar, tatvina, nesreča itd. Obsežnejše zavarovalno kritje je na voljo s kasko zavarovanjem TRUCK + TRAILER v okviru kritja »all risks« za vlečna vozila, tovornjake s skupno maso nad 3,5 t, priklopnike in polpriklopnike. Koncept kritja imetniku ne daje le najboljšega mogočega zavarovalnega kritja, da bi zmanjšal finančna tveganja, temveč je prava alternativa konvencionalnemu kasko zavarovanju za finančne družbe ali najemodajalce.

Ponujamo.

Kasko zavarovanje TRUCK + TRAILER ponuja zavarovalno kritje po vsej Evropi, vključno s Turčijo, ki temelji na zavarovanju »all risks«. To pomeni, da je tudi škoda pri nesrečah s prikolico zavarovana kot klasična lastna škoda. Enako velja, če se prevažano blago zaradi močnega zaviranja premakne in poškoduje sprednjo steno. Zavarovanje zajema tudi škodo, ki jo povzroči implozija ali eksplozija, ter škodo, ki jo povzroči torzija.

Izvajamo.

Poleg tovarniško opremljenega vozila so priključki, kot so žerjav, dvigalo, hladilna enota itd., vključeni v zavarovalno kritje. V ta namen je treba upoštevati le ustrezno novo vrednost v zavarovani vsoti. V primeru škode poravnava poteka brez odbitka »novo za staro«. Poleg tega se lahko izbrana odbitna franšiza prilagodi. Prav tako obstaja možnost vključitve GAP-zavarovanja ali razlike v lizingu.

Vprašalnik

Z veseljem vam svetujemo tudi osebno!

Vzpostavite sedaj kontakt z nami.