Dogodki

Sklenitev zavarovanja blaga med prevozom s pomočjo spletnega sistema!

Prva asko akademija v Romuniji

2017

Dne 12.09.2017 je potekala 1. asko Akademija v Romuniji

12. 09. 2017 ob 18. uri je potekala 1. Asko akademija v Romuniji.

80 gostom iz transportnega gospodarstva so naši zaposleni izrekli dobrodošlico. Poskrbljeno je bilo za darila dobrodošlice in osvežitev za napet večer, poln zanimivih predavanj.

Naš vodja podružnice iz pisarne v Temišvarju, gospod Alin Dicu (na fotografiji v sredini), je večer odprl s predstavitvijo poslovne skupine Asko in Asko SRL (d. o. o.) ter njihovih izdelkov, ki so na voljo na romunskem trgu. Predstavil je naslednja predavatelja – to sta bila gospod Decebal Popescu, generalni direktor podjetja CARTRANS (na fotografiji levo), ter naš referent za zavarovanje prevozniške odgovornosti Serban Mota (na fotografiji desno).

Gospod Dicu je predstavil številne zanimive primere škod, gospod Popescu je te dopolnil z vidika transportnega podjetja, medtem ko je gospod Mota obravnaval zakonsko situacijo. Seveda se je ob tem ponudila priložnost za številna vprašanja poslušalcev, o katerih se je razpravljajo na licu mesta.

Takoj po predavanjih je podjetje Asko SRL zbrane povabilo na pogostitev z odličnim bifejem.

Ob strokovnih vprašanjih o zavarovanju po Konvenciji CMR se je govorilo in razpravljajo tudi o mednarodnih temah. Na ta vprašanja so lahko ustrezno odgovorili naši kolegi iz Nemčije in Avstrije, ki so pripotovali z nami.

Leta 2018 vas z veseljem vabimo na 2. Asko akademijo.

Točen datum bo še objavljen.